Tisdag

Trots att det var mycket moln på himlen när man vaknade idag så tittar nu solen fram lite grann. Är helt övertygad om att det blir en fin dag idag också. 18 grader säger SMHI. Å andra sidan vill jag inte riktigt tro på deras prognoser för tillfället eftersom att de påstår att det ska snöa kl 20 på lördag. Knappast, vägrar jag tro på. Det är ju sommar nu!


Dagen bjuder på ytterligare teoriplugg. Ska även luncha med Darnfors idag och kolla framtidsutsikten. Börjar bli dags att verkligen sätta sig in i vad man ska göra i höst. Men först ska vi ju ta examen och jag blev lite fundersam när jag kollade igenom tidsschemat för examensdagen idag.. Vi ska fotograferas vid 9.00. Inser du hur tidigt 9.00 är om man är tjej och ska fixa till allt? Hår, smink, kläderna, hinna äta frukost?? Det blir helt enkelt till att gå upp vid 6. Jag hade tänkt boka klipptid på morgonen och därigenom få håret fixat men det får nog bli kvällen innan eller ett par dagar innan så håret hinner lägga sig ordentligt.

Nu: Dusch och plugg

Reverse

Japp nu har vi gått tillbaka till det förbannade teorikapitlet och försöker skriva om det till ett A. Det ska gå om vi så ska sitta hela nätterna! Känns dock riktigt tungt att behöva gå tillbaka till de delar som vi kämpat mest med och som varit det jobbigaste i hela uppsatsen. Motivationen är inte riktigt på topp skulle man ju kunna säga. Satte mig utomhus efter lunch och tänkte njuta av solen samtidigt som jag pluggade. Satte mig utanför Dannes fönster så jag kunde ha sladden till datorn kopplad till uttaget i köket via köksfönstret och ut. Fungerade perfekt. Tog med mig en egenkomponerat nöt, aprikos och russinmix och den nya citron/lime saften som jag köpte häromdagen samt en filt och en kudde. Helt perfekt. Enda problemet: Det var så ljust att jag inte kunde se datorskärmen. Så det var bara att packa ihop och gå in igen. Måtte det vara bra väder i helgen!!

Nu är iaf dagens del nästan färdig, vilket känns otroligt skönt. Det bästa av allt är att det fortfarande är någorlunda ljust ute, det känns som om sommaren är på väg!

Fick en släng av köpbegär tidigare och klickade hem två par skor och två par klänningar från Nelly. Tanken är att jag ska kolla vilket som passar och skicka tillbaka resten hehe. De hade en kampanj nu dessutom att man betalar i juni, så jag unnade mig faktiskt dessa klick, och allt utom en klänning var på rea, men den kostade under 300:- så jag tycker det var bra kap ;)

Dagens inköp

Det där med Euro

Idag hade jag en sån där skön morgon. Danne gick och jobbade tidigt som attan och jag låg kvar en stund till och somnade om. Gick upp vid åtta tiden och hade lite fuffens för mig inför en viss födelsedag som närmar sig denna veckan och käkade sen frukost framför tvn en sväng.

Resten av dagen har bestått av att prata med Jossan i telefon - alltid lika trevligt, plugga, föra över en massa pengar mellan olika konton (oerhört roande) och att lägga upp en massa böcker på kurslitteratur.se. Så om någon behöver / hör någon som behöver någon av följande böcker; Regelsamling i marknadsrätt, Praktisk marknadsrätt, Introduktion till EU, Sourcing and supply chain management, Creating Powerful Brands, Företag och marknad, Ensembleledning eller Marketing an introduction så finns de på kurslitteratur.se till bra priser och alla böckerna i toppskick!


Har shoppat lite på internet idag också, berättar mer senare. Och då till det där Europroblemet. Visst är det roligt när man hittar något som man tycker är sjuuuuukt billigt och direkt klickar hem det? Inte lika roligt när man inser att priset var i Euro och man måste lägga till en nolla efter siffrorna haha. Tur att det inte var någon stor summa ;)


Men nu: Lunch och sedan tillbaka till pluggandet! Teori om customer relationships it is.

Dagens

Hiss: Min utsikt från lägenheten! Har utsikt över hästhagarna och hör hästarna gnägga på varandra med jämna mellanrum. Väldigt rogivande och lugnande och extra härligt när solen ligger på!

Diss: Deadline för C-uppsatsen torsdag förra veckan. Alla jobbar häcken av sig och stressar sönder. Söndag: examinatorn uppdaterar på twitter om den fantastiska semestern han fortfarande är på. Vad var meningen med att vi skulle stressa sönder oss när vi kunde fått iaf 3 dagar extra på oss??

Sol och värme!

Eller ja, iaf sol och värme så länge det inte blåser. Men riktigt härligt väder just nu! Har kännts som om det varit långhelg denna helgen eftersom vi hade inlämning i torsdags och sen tog lite ledigt under fredagen. Riktigt skönt! Passade på att hälsa på föräldrarna igår eftermiddag. Vi grillade och sen firade vi Danne lite som fyller 25 på torsdag! Han fick en brödburk och ett gäng grillbestick, precis vad han behövde :) Sedan var vi på bio igår kväll, Safe House var det som rullade. Det var helt ok, ingen wow-film men helt lagom en lördagkväll sådär.

Idag har vi varit ute och gått en sväng på morgonen, ätit lyxfrukost och spenderat en stund på Samarkand. Danne köpte 2 par skor och jag tittade på hehe. Tänkte strax knalla upp till stallet för att kolla om det ligger nån lönespec där och väntar på mig, hade varit trevligt att veta hur månaden kommer se ut eftersom det är en sjukt jobbig månad på utgiftsfronten. Alla extra pengar är välkomna! Ska gå förbi Tufvan också där Bella och Norrlands har loppis. Vem vet man kanske hittar något kul :)

Nu när solen kommit fram så börjar res-suget göra sig medvetet. Blir förhoppningsvis en liknande resa som förra året när vi åkte med Dannes bror m flickvän. Otroligt roligt och vi lyckades dessutom hitta både boende och flyg till bra pris så en billig vecka på Malta och 30 grader. Inte illa. Ser fram emot sommaren!

Här kan jag tänka mig att spendera sommaren.

Dåligt av mig

Har varit sjukt dålig på att blogga på sista tiden. Vi hade deadline igår och vi skrev tills händerna blödde! Har helt enkelt inte haft ork att blogga efter fullspäckade dagar med plugg. Men nu är jag tillbaka!

Idag har varit en sån där skön dag. Solen har gassat ordentligt och jag har varit ett par vändor på stan, kollat på lägenheten igen och träffat Sabina en sväng. Gick upp till ICA och tog en glass på vägen, årets första vårglass!


Blev en 88:an, favoriten!

Har dessutom (otroligt nog) gått och kärat ner mig i två par skor! Ett par stövletter som jag bara älskar och ett par somriga pumps som jag mer och mer funderar på om jag verkligen kan existera utan! Bedöm själv:


Nu blir det ett avsnitt av Vampire Diaries, händer en massa spännande i den serien just nu! Ska fundera på någon form av kvällsmat också. Har försökt utnyttja dagen så mycket som möjligt så det där med mat kom lite i skymundan!

Update update update

YES vi fick lägenheten vi ville ha!!! En stor och fräsch 3:a på 3:e (högsta) våningen med utsikt över tufvanängen. Öppnare ytor och dessutom badkar! Totally amazing! Vi ringde Hyresbostäder i morse och fick veta att den som stod etta på båda lägenheterna vi sökt inte hade svarat = vi fick den vi ville ha! Så nu blir man kvar en sväng till i Växjö iaf. Passade på att kolla i stallet om det fanns möjlighet att hoppa på tävlingsprojektet nu i vår också och det gick bra. Så nu blir det även lite tävlingar i vår, kul!! Ringde även i morse till en skola i Malmö som erbjuder en kurs till hösten på distans som jag verkligen vill gå, berättar mer när jag vet hur det ser ut med detta.

I övrigt så rullar dagarna på. C-uppsatsen är mycket i fokus just nu och vi skriver metod så fingrarna blöder. Har gått ganska bra idag, om än något långsamt. Men vi har hela tiden vägen utstakad framför oss och vet vad vi vill och vad som behövs göras. Vi ska bara hinna det också hehe. Det där med mat är dock lite omotiverat för tillfället. Man orkar liksom inte anstränga sig på dagarna och fixa något. Så dagens lunch: Pytt i Panna med ägg och ketchup. Dagens kvällsmat: Pommes med ketchup.

Imorgon ska jag ta mig upp till Samarkand och luncha med mamma. Mycket trevligt, var längesen nu! Hela familjen håller sig tydligen uppdaterade här så jag gjorde ju en tabbe som skrev om lägenhetssöket innan det var klart. Skulle ju ringa och överraska haha.

Leo hänger läpp

Trots det tråkiga vädret så känns dagen helt ok. Har varit uppe sen strax efter 6 och redan betat av både morgon- och lunchtjänsten i stallet. Ska nu pausa lite och försöka plugga en aning för att sedan gå på årsmöte, rida en snabbis och ha kvällstjänsten. Fullspäckad dag.

Jag har tidigare skrivit en del om katten Leo som bor i stallet och här kommer nu åter en rad om honom. Han är så fruktansvärt söt, och jag som fortfarande är väldigt skeptisk till katter (även om jag tycker om dem lite mer nu än för ett par år sedan). Jag skulle tejpa ihop och sätta upp ett par lappar i stallet och Leo skulle prompt stå över alla papprena och gnida huvudet mot min mage för att få min uppmärksamhet. Och när jag sedan skulle gå hem satte han sig demonstrativt framför dörren och hängde läpp.

Leo vill inte att jag ska gå hem.

Och vem kan motstå dessa ledsna kattögon?
Jag var självklart tvungen att stanna en stund till för att kela lite.



Drömlägenheten

Jag har hittat den! Var inne och drömde lite på blocket och surfade in på sidan med lägenheter säljes i Göteborg. Och plötsligt bara var den där. En nybygg trea med möjlighet för att skapa 1-2 rum till. Två våningar. Gråa väggar och vitt golv, mörkbruna träbjälkar i taket och breda lister som löper i hela lägenheten. Det finns ett runt fönster vid trappan. En köksö. Öppen planlösning. Mitt i stan. Helt sjukt! Den är dessutom relativt billig för det läget, nybygge och fräschheten! ca 2,3 milj. vill de ha för den och sedan ca 3500 i månaden. Kravet är att man ska vara student med giltigt intyg så frågan är ju vad som händer när man inte längre studerar.

Ja drömma kan man ju, men det får vänta lite till. Men kommer mer och mer på vad jag har för krav på drömlägenheten, och börjar komma till insikt att den faktiskt finns därute!

Business trip

Befinner mig just nu på Max knalleland i Borås. Har haft företagsbesök på fm och nu paus till ett när nästa besök är. Jossan hade en massa kuponger på Max så därför valde vi det. Tur för dem att vi hade rabatt, det höjde den annars ganska dåliga upplevelsen lite grann iaf. Söndrig drickmaskin, slut på ketchup, skitsnack i köket och ljummen mat drog ner upplevelsen en hel del! Nu ska vi roa oss på ÖB en stund innan vi kör vidare!


Förnyelse

Var och kollade på lägenhet vid lunch. Denna var också jättefin och båda lägenheterna har sina för och nackdelar. Står inför ett tufft val. Vi vet redan vilken vi helst vill ha så allt hänger på den som står först på båda lgh. Det enda som skiljer lägenheterna åt är dörren som finns mellan de två sovrummen. I den ena lägenheten finns den helt enkelt inte. Sedan ligger de med 45 graders olika vinkel när det kommer till utsikt, men båda har över tufvanängen och basketplanerna med kvällssol! Mysigt!

Lägenhet 1 kollade vi på idag. Den har dörren mellan sovrummen.
Lägenhet 2 var vi och kollade på igår.

H a h a h a h a

Hade vi skickat denna till Eurovision hade vi ju inte kunnat göra annat än vunnit, går liksom inte att tycka illa om låten, speciellt när man får se Sean Banan dansa som om han vore med i ett pojkband haha! Hur skön som helst!


Lägenhetssök

Idag ska jag och Danne gå och kolla på lägenhet nr 2. Nr 1 var vi och kollade på igår. Vi har fått erbjudande på två treor i samma hus men med något olika planlösning och på olika våningar. Vi vet redan vilken vi helst vill ha men vi ligger tvåa på båda lägenheterna. Det är samma person som ligger etta på båda så vi kan ju bara hoppas på att denne tänker tvärtemot oss när det gäller att välja vilken man helst vill ha. Men detta betyder också att vi definitivt kommer få en av dem! Så det blir min fjärde flytt sen 2008 här på Campus till sommaren! Började i en liten etta november 2008, flyttade ihop med Lovisa i en tvåa i januari (eller var det februari?) 2010, skaffade mig min egen tvåa augusti 2010 och nu blir det alltså en ihopflytt med Danne i en trea juni/juli 2012. Bra resa.

Men nu dags för mer plugg innan visningen!

Gillar vinnarlåten mer och mer för varje gång jag hör den. Fantastisk röst!

Busy busy day

Idag har vi haft första företagsbesöket. Gick riktigt bra, trevlig människa vi intervjuade och vi fick mycket info! Vi tog sedan och satte oss i solen vid vattnet och käkade lite lunch innan vi satte oss i bilen för nästa stopp: Ullared.

Utsikten från vår matplats

Sjukt härligt väder!

Efter detta blev det alltså en tur till Ullared där jag mest köpte småsaker. Budgeten är inte den största och mest generösa för tillfället. Blev ett par nagellack, ett nytt dressyrspö, TreSemme schampoo och balsam mm. Tänkte försöka lägga upp bilder på dessa de närmsta dagarna. Ullared hade dock en massa snygga saker som jag ville köpa till den gemensamma lägenheten med Danne som börjar närma sig! Förutom bilderna nedan så hittade jag även en filt att ha i soffan eller dyl men amerikanska flaggan på. Låter kanske inte supersnyggt men den hade passat sjukt bra in i vår stil på möbler!

Perfekt till vardagsrum
Sjukt cool lampa till fönster som jag tror även Danne skulle gilla

Älskar de härliga färgerna på dessa två tavlor!

Tredje stoppet på detta äventyr var sedan Borås som vi anlände till efter en timmes småvägskörande. Lyckades med att bara bli lite åksjuk vilket jag ser som en stor bedrift för att vara mig! Väl på hotellet (japp vi bor på hotell. Tack pappa för den generösa gåvan av dina hotellpoäng!) vräkte vi ut oss på sängarna, slog på tvn och plockade fram datorerna. Nu har jag suttit och renskrivit allt från intervjun idag och ska nu börja göra mig i ordning för läggdags. Två intervjuer samt bilfärden hem till Växjö väntar imorgon och det är dags att ringa min kära pojkvän för dagsrapport! Over and out.

Kvällens åsikt

... om melodifestivalen. Ja jag kollar på den idag faktiskt, är ju ändå final och måste se om jag ska skämmas ett år till. Har bojkottat denna så kallade folkfest i ett par år för jag tycker den blir värre och värre för varje år. Värst var tingeling-året. Det var droppen som fick mig att sluta kolla. Dags att byta projektledare (sen typ 30 år tillbaka) och få in lite nya ideer kanske?

Men men, nu till åsikten så långt. Gillade verkligen Saades intronummer, en remix av hans vinstlåt tillsammans med några andra av hans nyare låtar. Bra remixer, bra dans, bra underhållning. Det som melodifestivalen annars saknar ganska mycket av.


Dock så har jag ett par saker jag inte förstår. För det första; vem kom på den puckade idén att låta programledarna presentera de olika telefonnumrena med kommentaren "antingen det billiga eller det dyra numret"? Otroligt korkat. Lägg hellre fram det som "det vanliga eller det där du gör en bra insats för (vad det nu är)". Som sagt otroligt korkat. Där missar de många samtal. Reagerar extra starkt för att jag sett början på programmet tidigare och de sa samma sak då, hur kommer det sig att ingen reagerar? Har de ingen vettig marknadsförare som läst någon form av konsumentpsykologi?

För det andra; Alla sjunger falskt. Fel på hörsnäckorna så de helt enkelt hör fel toner eller nervositet? Ingen aning men det skär i mitt hjärta vid varje falsk ton. Synd att första låten sjöng så mkt falskt. Hört mycket bra om den tidigare och hade höga förväntningar på den. Men nej. Fail. Bra låt dock. Gillar också Dead by Aprils låt sjukt mycket, men den har inget i melodifestivalen att göra, tänk på barnen.

Och som avslutning på detta inlägg;
Om Flinck vinner skaffar jag medborgarskap i ett annat land. Punkt.

Grannen håller låda

Mobilbloggar lite idag då vi inte har nåt internet i lägenheten där vi bor. För er som inte hänger med så befinner jag mig i Göteborg med Jossan! Vi åkte hit igår för att gå på stan och senare på kvällen skulle vi besöka eventet Nelly high heels, ett event av Nelly.com för tjejer som gillar skor -> perfekt för oss! De 99 första fick dessutom välja ett par skor gratis och få en goodiebag så självklart ställer vi oss i kön 20.00 (insläppet var 22.30) och hamnar då först i kön. In your face! Hehe. Så två och en halv timme senare klampar vi alltså in som första besökare, får en lapp och börjar kika vilka skor vi ville ha. Man fick skriva upp tre stycken som man rangordnade i den ordningen man helst ville ha dem. Så om en månad kommer de ligga där i brevlådan. Wohoo!

Träffade tre trevliga Göteborgstjejer som vi spenderade största delen av kvällen med. Var dock lite svårt att prata då musiken var väldigt hög :P ett par tävlingar och timmar senare närmade sig klockan midnatt och spänningen hade lagt sig. Vi började dessutom känna av att vi varit vakna sen 6 på morgonen. Så vi gick och hämtade ut våra jackor och goddiebags innehållande ett lepsyl, en miniversion av sb12 munskölj med smak av vattenmelon, en ögonskugga och en klänning! Sjukt häftigt att vi fick en klänning! Dock var det ju självklart utgående sortiment i och ingen av oss gillade den vi fick. Jossan fick min och hennes ska vi ge bort. Fick trosorna som låg i Jossans bag istället då de glömt lägga i några i min. Trist. Men vi ska inte klaga, betalade bara 100 kr för hela kalaset så det var det värt!

Nu ligger vi och drar oss i sängen och vill inte gå upp. Grannen har äntligen tystnat. Det är otroligt lyhört här, om vi lyssnar noga så kan vi följa konversationen ovanför. De hade dessutom allsång för nån timme sen. Men nu ska vi beställa mat och försöka komma igång med dagen!


Att ha en snygg klänning

... är i princip det viktigaste till examenscermonin/banketten. Och det är SÅ svårt. Sitter och kollar lite då och då men fastnar bara för de dyra sakerna. Typiskt. Hittade iaf en lite billigare snygg klänning att ha på sommaren. Tyckte den var sjukt fin och jag gillar ju zebramönster. Skulle vilja ha ett par stora solbrillor också nu när våren börjar komma (med undantag för snön som kom idag, tillfälligt hoppas jag), vilket jag tänker varje år men kommer fram till samma slutsats: det är helt enkelt inte min grej. Trist.



Känner att detta inlägg var en aning meningslöst hehe men jag har sovit lite kasst inatt så är väl lite snurrig. Mycket tankar om livet, sånt där filosofiskt du vet. Jag är så långt ifrån filosof som man kan komma, så vill gärna tillbaka till verkligheten igen. Tror bara det finns ett botemedel; artikelsökning. Dags att återgå.

Åh det här behövde jag

... så sjukt mycket idag!


Beställt: Söndag | Ankom: Tisdag

Har haft seminarie idag. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag är besviken, men samtidigt taggad, fast jag vet inte om det beror på att jag är sjukt förbannad och helt enkelt har en jävla anamma (ursäkta språk) i mig eller om jag blev peppad. Gick inte så bra som vi önskat, men samtidigt fick vi väldigt positiv kritik och pushande kommentarer av examinatorn. Det visade sig att han uppmärksammat vår ambition och förväntar sig sjukt mycket av oss. Och det kan ju tas på olika sätt, men jag väljer att ta det positivt just för att då har vi något att kämpa för och sträva mot. Att höra  att han hade förväntat sig mer sved ju, men samtidigt känns det som att resterande delar kommer vara enklare, för där har vi mer kunskap och motivation till att faktiskt kick som ass. Just teoridelen ÄR svår pga att vi aldrig fått någon riktig grund för hur vi ska göra den. Och när vi nu får besked som visar på att vi kanske inte blivit guidade i helt rätt riktning känns det ju rätt tungt.

Men det bra med mig och Jossan är att vi faller och kommer igen (för att vara lite klyschig). Vi gick med tunga steg bort och satte oss på Kristinas och köpte oss något att dricka och en kaka var, kräkte ur oss våra frustrationer och irritationer. Sen var vi uppgivna en stund för att sedan komma igen och få igång tankeverksamheten. Känns som om vi har en plan för veckan iaf och det ser lite ljusare ut men det är många frågetecken och frustrationer kvar. Kommer dock sova gott inatt för huvvet lär ju stänga av pga överhettning haha.

Tänkte avsluta detta något frustrerade inlägg med en trevlig sak. Nämligen min fantastiska pojkvän. Vi hade världens mysigaste kväll igår! När jag kom hem helt slut efter stallet hade Danne tänt ljus och dukat fint på bordet, förberett ett avsnitt Kniven mot strupen och köpt tulpaner till mig! Så himla bra är han!



Kvalitetssäkring

Idag har vi kvalitetssäkring på vår C-uppsats. Med andra ord ett seminarie där vår teoridel blir bedömd och betygsatt. Jag brukar inte vara nervös men idag är jag faktiskt det. Men det kommer nog gå bra.  Vi pluggade hela dagen igår och hela dagen idag så det känns som om det går framåt iaf!

Till roligare saker: Vi har bokat hotell i Borås nästa vecka och har alla företagsbesöken planerade! Fick en hotellnatt av min kära pappa som hade en massa nätter över hehe. Tack! Blir dessutom Ullared en sväng på måndag!

Okomplicerat

Jag älskar nordicfeel.se! Det är andra gången jag beställer smink därifrån nu och allt går så himla smidigt! Det är dessutom way billigare än i butik. Det bästa av allt är att de har gratis frakt och en massa olika alternativ för betalning. Just nu har de en kampanj med Klarna som innebär att man betalar i april. Självklart kan man betala tidigare vilket innebär att man kan vänta tills pengarna kommer (vilket i princip är själva grejen med att ta på faktura enligt mig) och sen bli av med det. Förra gången jag beställde fick jag sakerna två dagar senare så de är snabba med leveranserna också. Helt perfekt. Och som sagt, sjukt mycket billigare! Köpte en foundation samt en mascara nu. I butik hade jag fått betala ca 160:- för foundationen och 130-140:- för mascaran. På nordicfeel.se: 200:- sammanlagt. Det kallar jag kap!

Dagens inköp: Max Factor Colour Adapt foundation - 105:-
Maybelline The Colossal Volume Express Waterproof Mascara - 95:-

What a wonderful world

I see trees of green, red roses too
I see em bloom, for me and for you
And I think to myself, what a wonderful world

Vårknoppar, äntligen!

Att somna i duschen på fyllan...

... är inte det smartaste man kan göra. Det fick killen två våningar upp från Danne erfara inatt. Det hela börjar med att vi vaknar av att det "regnar" väldigt hårt på fönsterbläcket i sovrummet. Det brukar inte låta så mycket ens när det är storm ute så vi går upp och kikar i vardagsrummet. Och mycket riktigt, det regnar inte. Vi blir lite oroliga och slänger på oss skor och knallar upp för trapporna för att se om det hänt något nånstans. Två våningar upp ser vi att det ligger vatten utanför ena lägenhetsdörren. Ajdå. Går fram och plingar på samt knackar för att väcka människan, hör att någon uppenbarligen inte mår bra där inne men får ingen respons whatsoever. Ringer journumret till hyresbostäder som säger att de redan är på g eftersom tjejen som bor våningen under (alltså över Danne) redan ringt och sagt att det rinner in inuti hennes lägenhet. Nervositeten ökar igen och vi går ner för att inspektera Dannes lägenhet. Och ja, där är vatten.

Problemet är att det rinner inte på väggarna och vi kan inte hitta någon källa till varför det är blött. Efter en stund går det upp för oss att det rinner ut från väggarna, under listerna. Går och möter snubben från hyresbostäder som bankar en lång stund på killens dörr som till slut öppnar och meddelar uppgivet att han redan börjat torka med handdukar. Stackarn. Inser inte vidden av situationen. Hyresbostädersnubben får åka och hämta vattendammsugare och vi lägger ut handdukar i hela lägenheten för att täcka så det inte sprider sig. Går sedan över och sover hos mig och när vi kommer tillbaka är listerna borta i Dannes lägenhet. Nu väntar vi bara på fuktmätning och domen om hur mycket som kommer behöva göras. Worst case scenario: väggen mellan sovrum och vardagsrum måste rivas... I tre lägenheter...
Imagine that bakfylleångest!


Vi la som sagt ut handdukar i hela lägenhten längst med väggarna.


Trösten i morse: Filmjölk och bär med honungshjärta och tända ljus.


Egentid

Ikväll har jag lite egentid. Har varit i stallet och haft stalltjänst och nu sitter jag och väntar på att Criminal Minds ska börja på 9:an. Har kännt mig lite extra sjuk de senaste två dagarna och blev hur glad som helst när jag kommer hem efter stallet, helt slut, och hittar det här i kylskåpet:


Precis vad jag behövde. Snacka om att ha världens bästa pojkvän! Idag var också sista dagen på metodkursen vi kört stenhårt denna veckan. Har varit otroligt bra, bland det bästa vi fått på den här utbildningen kan jag säga utan tvekan! Dr Magnus (som vår examinator så roligt kallar honom) kan vara den mest pedagogiska föreläsaren vi haft hittills. Är otroligt taggad på att sätta igång med metod-delen nu. För mig och Jossan kommer det krävas mycket struktur och diciplin för att vi ska få ihop det här på ett bra sätt, men jag är övertygad om att vi löser ett A (hehe).

Vår snygga modell som vi fick göra häromdagen över våra teorier.

Imorgon funderar jag på om jag ska åka in till stan en sväng och bara gå omkring. Har inte riktigt budget för att handla saker, men gå omkring och komma bort från campus är ju alltid trevligt. Måste försöka få tummen ur och skriva ihop det där CV:t också så jag kan få med mig dem nästa vecka när vi åker till Göteborg. Ska gå omkring i Växjö också och se vart jag kan tänka mig att jobba i sommar. Vill gärna göra något annat än vården i år, men det är ju alltid backupen.

Men nu börjar Criminal Minds om 1 minut. Dags att gå!

Underbar bild på en av stallkatterna. Alla har ju sina ställen de gillar att sova på.

RSS 2.0