Det där med Euro

Idag hade jag en sån där skön morgon. Danne gick och jobbade tidigt som attan och jag låg kvar en stund till och somnade om. Gick upp vid åtta tiden och hade lite fuffens för mig inför en viss födelsedag som närmar sig denna veckan och käkade sen frukost framför tvn en sväng.

Resten av dagen har bestått av att prata med Jossan i telefon - alltid lika trevligt, plugga, föra över en massa pengar mellan olika konton (oerhört roande) och att lägga upp en massa böcker på kurslitteratur.se. Så om någon behöver / hör någon som behöver någon av följande böcker; Regelsamling i marknadsrätt, Praktisk marknadsrätt, Introduktion till EU, Sourcing and supply chain management, Creating Powerful Brands, Företag och marknad, Ensembleledning eller Marketing an introduction så finns de på kurslitteratur.se till bra priser och alla böckerna i toppskick!


Har shoppat lite på internet idag också, berättar mer senare. Och då till det där Europroblemet. Visst är det roligt när man hittar något som man tycker är sjuuuuukt billigt och direkt klickar hem det? Inte lika roligt när man inser att priset var i Euro och man måste lägga till en nolla efter siffrorna haha. Tur att det inte var någon stor summa ;)


Men nu: Lunch och sedan tillbaka till pluggandet! Teori om customer relationships it is.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0