Grannen håller låda

Mobilbloggar lite idag då vi inte har nåt internet i lägenheten där vi bor. För er som inte hänger med så befinner jag mig i Göteborg med Jossan! Vi åkte hit igår för att gå på stan och senare på kvällen skulle vi besöka eventet Nelly high heels, ett event av Nelly.com för tjejer som gillar skor -> perfekt för oss! De 99 första fick dessutom välja ett par skor gratis och få en goodiebag så självklart ställer vi oss i kön 20.00 (insläppet var 22.30) och hamnar då först i kön. In your face! Hehe. Så två och en halv timme senare klampar vi alltså in som första besökare, får en lapp och börjar kika vilka skor vi ville ha. Man fick skriva upp tre stycken som man rangordnade i den ordningen man helst ville ha dem. Så om en månad kommer de ligga där i brevlådan. Wohoo!

Träffade tre trevliga Göteborgstjejer som vi spenderade största delen av kvällen med. Var dock lite svårt att prata då musiken var väldigt hög :P ett par tävlingar och timmar senare närmade sig klockan midnatt och spänningen hade lagt sig. Vi började dessutom känna av att vi varit vakna sen 6 på morgonen. Så vi gick och hämtade ut våra jackor och goddiebags innehållande ett lepsyl, en miniversion av sb12 munskölj med smak av vattenmelon, en ögonskugga och en klänning! Sjukt häftigt att vi fick en klänning! Dock var det ju självklart utgående sortiment i och ingen av oss gillade den vi fick. Jossan fick min och hennes ska vi ge bort. Fick trosorna som låg i Jossans bag istället då de glömt lägga i några i min. Trist. Men vi ska inte klaga, betalade bara 100 kr för hela kalaset så det var det värt!

Nu ligger vi och drar oss i sängen och vill inte gå upp. Grannen har äntligen tystnat. Det är otroligt lyhört här, om vi lyssnar noga så kan vi följa konversationen ovanför. De hade dessutom allsång för nån timme sen. Men nu ska vi beställa mat och försöka komma igång med dagen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0